Foci

A szomszédból igazolt a Tottenham

A Fulham labdarúgója, Moussa Dembele a Tottenhamben folytatja pályafutását.

Háromból egy megvan. A Tottenham labdarúgócsapata a héten lejáró átigazolási időszak végéig még három játékost szeretne megszerezni, és egyet most kipipálhat.

A 25 éves Moussa Dembele, a Fulham játékosa most 15 millió fontért költözik a White Hart Lane-re. A belga labdarúgó már nem is volt ott a Sheffield Wednesday elleni Ligakupa-találkozó keretében, mert akkor már úton volt a Spurs orvosi vizsgálatára. Korábban még arról is szó volt, hogy Dembele a Manchester Unitedbe igazol, végül a bajnokságot rosszul kezdő, Andre-Villas Boas irányítása alatt álló londoniak csaptak le rá.

Dembele korábban az AZ Alkmaar játékosa volt, és most könnyen kipengették érte a pénzt, hiszen sokat kaptak Luka Modricért a Real Madridtól.

A ballábas középpályást Tony Gale, a korábbi West Ham-játékos, aki jelenleg kommentátorként dolgozik, Paul Gascoigne-hoz hasonlította.

A Spurs még versenyben van a Sahtarban játszó Willian, a Lyon kapusa, Hugo Lloris megszerzéséért is. Ugyanakkor könnyen lehet, hogy távozik Rafael van der Vaart, őt a Hamburggal boronálták össze, nem is komolytalanul.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik