Foci

Kölcsönadta magyar középpályását az AC Milan

Az olasz másodosztályban szereplő Bari labdarúgócsapatában folytatja Filkor Attila.

Az olasz együttes a hivatalos honlapján tette közzé, hogy egy évre kölcsönvette az AC Milantól a magyar középpályást. Filkor Attila várhatóan kedden este érkezik a csapathoz, majd szerdán már edzésre jelentkezik.

A 24 esztendős játékos már hosszú ideje Olaszországban légióskodik, az Interben nevelkedett, melynek színeiben többnyire felkészülési mérkőzéseken játszott, majd 2006-ban jutott neki két kupameccs is a Messina ellen. Mivel nem kapott játéklehetőséget, a milánóiak kölcsönadták őt a Grosettónak, a Sassuolónak és a Gallipolinak. 2010-ben egy több játékost megmozgató csere keretében került a Milanhoz, amely előbb a Triestinába, majd az előző szezonban Livornóba adta kölcsön.

Hétszer a magyar felnőtt válogatottban is pályára lépett, ezeken egy gól szerzett. Pályán volt 2007. augusztus 22-én, amikor a magyar nemzeti együttes 3-1-re legyőzte a világbajnoki címvédő Olaszországot Budapesten.

A Bari a 2010–2011-es szezonban esett ki a Serie A-ból, tavaly pedig a 13. lett, így nem sikerült visszajutnia az élvonalba. A közelmúltban Koman Vladimir és Rudolf Gergely is szerepelt kölcsönben a piros-fehéreknél, nekik jól sikerült a kiruccanás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik