Foci

Messi megint rekordot állított fel

A Barcelona argentin labdarúgója az első olyan játékos, aki a szezon első két fordulójában is duplázni tudott.

A Barcelona fellebbez vezetőedzője, Tito Vilanova eltiltása miatt: a szakembert várhatóan azért büntetik meg, mert vasárnap az Osasuna otthonában játszott bajnoki mérkőzésen a játékvezető elküldte a kispadtól.

A Josep Guardiolát nyáron váltó trénert Cesar Muniz Fernandez azért állította ki, mert hevesen tiltakozott, amikor a Sergio Busquets-cel szembeni szabálytalanságnál nem ítélt semmit.

„Annyit mondtam a partjelzőnek, hogy ez egyértelmű fault volt. Úgy tűnik, ennyi is elég ahhoz, hogy valakit eltávolítsanak” – mondta Vilanova a 2-1-re megnyert találkozót követően.

A mérkőzés katalán hőse ezúttal is a legutóbbi Aranylabda-szavazáson győztes argentin Lionel Messi volt, aki két góljával megfordította és eldöntötte az összecsapást.

A klubszinten már mindent megnyert játékos újabb rekordot döntött meg, ugyanis ő lett a Primera División 1929 óta íródó történetében az első futballista, aki a szezon első két bajnokiján duplázott. A 25 éves Messi az első fordulóban a Real Sociedad kapuját vette be két alkalommal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik