Foci

Kiállítás és gólözön Valenciában

valencia, deportivo la coruna (valencia, deportivo la coruna, )
valencia, deportivo la coruna (valencia, deportivo la coruna, )

Összesen hat találat született és egy piros lap született a Valencia-Deportivo mérkőzésen a spanyol labdarúgó-bajnokságban.

A vasárnap kési esti találkozón két olyan együttes csapott össze, melyre ráfért volna a három pont, ugyanis a Deportivo La Coruna a nyitókörben legyőzte az Osasunát, ezért hogy már rögtön a kezdésnél bebiztosítság a helyüket, minden pontra szükségük van. Csakúgy, mint a Valenciának, bár a Denevérek madridi pontszerzése nagyobb fenyverténynek mondható.

Mindössze 11 percet kellet várni az első gólra a Mestallában: akkor Jonas remekül ugratta ki a leshatáron Soldadót, aki miután eltolta a kapus mellett a játékszert, a hálóba gurított. Nem sokkal ezután ismét a támadó duplázni tudott, szintén egy rossz védekező felállásnak köszönhetően (2-0).

A Depor sem tétlenkedett, még az első félidőben szépíteni tudtak Aguilar révén, aki egy szabadrúgás után találta meg a lecsorgó labdát, majd a gólvonal mögé juttatta azt. Itt azonban még nem ért véget az első 45 perc: Feghouli is feliratkozott a gólszerzők közé (3-1).

A szünet után Aguilar meglőtte saját maga, és csapata második találatát egy mesteri lövést követően, majd a találkozó fordulópontjaként a 76. percben Costát kiállította a játékvezető. A szabálytalanság miatt megítélt bünetőt Pizzi vágta be, így nagy szerencsével mentettek pontot a vendégek.

Eredmény – Primera Division, 2. forduló
Valencia – Deportivo la Coruna 3-3 (3-1)
Gólszerzők: Soldado (11., 28.), Feghouli (41.) illetve Aguilar (38., 59.), Pizzi (76.)
Piros lap: Costa (76.)

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik