Foci

Botrány a másodosztályban: játékosok és szurkolók verekedtek

foci-labdarúgás (foci, labdarúgás, )
foci-labdarúgás (foci, labdarúgás, )

Az NB II. keleti csoportjának rangadóján, a Mezőkövesd-Nyíregyháza találkozón szinte már mindenki ütött mindenkit.

A meccs első félidejében vezetést szereztek a hazaiak, majd a fordulás után, a 77. percben megduplázták góljaik számát, így biztossá tették a győzelmüket a nyíregyháziak ellen. A cérna valahol itt szakadt el, ugyanis pár perccel a második mezőkövesdi találat után megsérült a csereként beállt Davidov.

A labdarúgó nem tudta folytatni a mérkőzést, ezért a vendégek trénerének le kellett őt hoznia, ám a megszakítás alatt összeszólalkozott a hazaiak részéről Irhás, és a nyírségiek oldaláról Petneházy. A vitából egy komoly csetepaté alakult ki, minden játékos beszállt, ám ekkor még a játékvezető meg tudta fékezni az indulatokat.

A vendégek szurkolóira viszont nem tudott hatni, ők ugyanis a rendezőkkel vívtak ekkor már ökölharcot. A lefújás előtt nem sokkal meg kellett szakítani a mérkőzést, hiszen a pálya szélén még mindig tartott a verekedés, amiből már a hazai drukkerek, valamint a mezőkövesdiek cserekapusa és egyik játékosa is kivette a részét.

Végül megjelentek a rendőrök, akik próbáltak rendet teremteni, de a feldühödött szurkolók folytatták a balhét. Egy ultrát megbilincseltek, majd miután az indulatok egy rövid időre alábbhagytak, Szabó Zsolt lefújta az “összecsapást”.

A kovesdisport.hu információi szerint a rendbontás abból alakult ki, hogy az egyik nyíregyházi néző bejutott a hazai szektorba, és letépte a Mezőkövesd zászlaját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik