Foci

Igazságos döntetlen Hannoverben

Huszti Szabolcs 20 percet játszott a Hannover együttesében, amely 2-2-es döntetlent ért el a Bundesliga 1. fordulójában a Schalke ellenében.

Julian Drexler, a Schalke fiatal tehetsége lehetett volna a labdarúgó-Eb egyik nagy sztárja, vélekedtek szakértők a kontinenstorna előtt. Végül nem lett az, mert Joachim Löw nem vitte ki Ukrajnába a középpályást.

Hogy jó döntés lett volna mégis kivinni, azt bizonyította a Hannover elleni meccsen, amely a két csapat számára a Bundesliga idei szezonjának első meccse volt. A tini játékos csapata egyik legjobbja volt, amíg a 80. percben le nem cserélték.

A 43. percben a kezdeti kóstolgatások után a Hannover szerezte meg a vezetést, Pander beívelése után Felipe fejelt a kapuba (1-0). Még a félidő vége előtt duplázhatott volna a hazai csapat, de Andersen nagy helyzetben hibázott.

Az 52. percben a Schalke gólvágója, Huntelaar egyenlített, majd jött a szintén német válogatott Holtby, és máris a kék-fehérek vezettek (1-2). Jermaine Jones beadását fejelte a kapuba.

Mégsem szerezte meg a gelsenkircheni csapat a győzelmet, mert Nikci egy szép támadás végén egalizált, és ez maradt a végeredmény is.

Huszti Szabolcs a 69. percben állt be a Hannoverbe Sergio Pinto helyére.

Eredmény – Bundesliga, 1. forduló
Hannover – Schalke 04 2-2  (1-0)
gólszerzők: Felipe (43.), Nikci (80.), illetve Huntelaar (52.), Holtby (64.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik