Foci

Torres és Hazard vezette sikerre a Chelsea-t

Fernando Torres (fernando torres, )
Fernando Torres (fernando torres, )

Fernando Torres és Eden Hazard találatával a Chelsea 2-0-ra nyert hazai pályán a Newcastle ellen. A londoniak hibátlanul vezetik az angol labdarúgó-bajnokságot.

A Bajnokok Ligája győztes rendhagyó módon már a második forduló előtt két mérkőzést lejátszott, a hét közben ugyanis volt egy előrehozott meccse. Az eddigi akadályokat hibátlanul vette a Chelsea, így hat ponttal a tarsolyban fogadta a győztesen rajtoló Newcastle-t.

A londoniak a 22. percben kerültek előnybe a Szarkák ellen, Anita buktatta Fernando Torrest a tizenhatoson belül, Eden Hazard pedig értékesítette a pontrúgást (1-0). A duó még a szünet előtt összehozott egy találatot, egy tiki-taki után a Kölyök lőtte ki külsővel a ficakot (2-0), megnyugtató előnybe kerültek a londoniak.

A második felvonásban kiegyenlített játék folyt a gyepen, a Newcastle ugyanakkor hiába igyekezett, nem tudott csökkenteni a hátrányán. Petr Cech révén e becsületgólja sem lett meg a vendégeknek, Demba Ba kísérletét védte hatalmas bravúrral a 84. percben. A Chelsea így három mérkőzés után is hibátlan és minimum egy hétig vezetni fogja a bajnokságot, köszönhetően a meccselőnyének.

Videó – A mérkőzés összefoglalója:


c 2-0 n by Futbol2101

Eredmény – Premier League, 2. forduló
Chelsea – Newcastle 2-0 (2-0)
Gólszerzők: Hazard (22. – 11-esből), Torres (45+3.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik