Foci

Garami dicsérte az MTK tartását

garami józsef (garami józsef, )
garami józsef (garami józsef, )

Az MTK pénteken este fordított az Újpest ellen, Garami József elégedett volt a kék-fehérek hozzáállásával, Jos Daerden csalódott.

A labdarúgó OTP Bank Liga 5. fordulójában az MTK a Hungária körúton góltalan első félidő után hátrányból tudott fordítani az előző körben a Fradit legyőző Újpest ellen, és 2-1-re megnyerte a fővárosi rangadót.

Győzelmével az MTK megőrizte veretlenségét és ha valószínűleg csak átmenetileg is, de a tabella élére ugrott.

A mérkőzés után természetesen a végeredménynek megfelő hangulatban nyilatkozott a két vezetőedző.

Garami József, a győztes MTK vezetőedzője elsősorban azért dicsérte játékosait, mert a bekapott gól után is partiban maradtak az ellenféllel. “A csapat semmi jelét nem mutatta annak, hogy megtört volna, továbbra is gólra törően játszott, és ennek gyorsan meglett az eredménye. Sok helyzetet alakítottunk ki, és úgy érzem, megérdemelten nyertük meg az összecsapást” – mondta a tréner, aki kiemelte Csiki Norbert jó teljesítményét, aki hasznos volt az összjátékban és fontos gőlt szerzett.

“Három tényezőnek is örülhetünk ma: egyrészt a győzelemnek, másrészt annak, hogy a csapat hátrányból fordított, és nem utolsósorban elmondhatjuk, hogy jó színvonalú találkozón sikerült begyűjtenünk a három pontot” – fejezte be értékelését Garami.

A lila-fehérek belga mestere, Jos Daerden szerint első félidőben mindkét csapat jól játszott. Utána a vezető góljuk ellenére romlott a játékuk. „A második félidőben egy pontrúgás után ugyan megszereztük a vezetést, de ahogy eddig, úgy most sem tudtuk megtartani az előnyünket. Utána az MTK hamar egyenlített, majd a győztes gólt is megszerezték, gratulálok a hazaiaknak. Nagyon csalódott vagyok a látottak miatt, és ezt természetesen tudatom majd a játékosaimmal is”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik