Foci

Szögletből tekerte be Beckham a BL-ben

beckham (beckham, )
beckham (beckham, )

Bár David Beckham kimaradt a britek olimpiai keretéből, a focit még nem hagyta abba: szögletből szerzett gólt a Los Angeles Galaxyban.

Az észak- és közép-amerikai klubcsapatok is rendeznek egymás között Bajnokok Ligáját, itt volt érdekelt csütörtök este David Beckham csapata a Los Angeles Galaxy.

A salvadori Isidro Metapan ellen nem kegyelmeztek az amerikaiak, és végül 5-2-re nyerték simán a találkozót. A gólszerzők között volt a brit olimpiai keretből kimaradt Beckham is, méghozzá nem is akármilyen találattal: szögletből csavart az ellenfél kapujába. A találat alighanem örökké beírja magát a sporttörténelembe, ugyanis a kontinens Bajnokok-Ligája történetének ez volt az 1000. gólja!

Stuart Pearce-nek sokat kellett magyarázkodnia, hogy miért nem hívta be a 37 éves veteránt az olimpiai válogatottba, sokak szerint még mindig képes lenne segíteni a csapatot. Becks persze nem hagyott fel a labdarúgással, és visszatért Los Angelesbe, ahol aktív részese csapatának a bajnoki és az ottani BL mérkőzésein is.

Beckham egy éve a Chicago Fire-nek is beköszönt egy kornerből, igaz, ahhoz nagyobb szerencse kellett, mint most. Ezúttal az első félidő végén a rövid sarokra érkező beadását nem tudta már kiütni a salvadori kapus, így 3-1-re változott az eredmény. A gólból látszik, még nem felejtette el, hogyan kell elvégezni eredményesen egy pontrúgást.

Beckham “kiflije” a kapuban landolt:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik