Foci

A Vidi megtörné a törökök hazai uralmát

Paulo Sousa (videoton fc, trabzonspor, paulo sousa, senol günes, )
Paulo Sousa (videoton fc, trabzonspor, paulo sousa, senol günes, )

Paulo Sousa, az esti EL-selejtezőre készülő Videoton vezetőedzője szerint nagyon jó, de még idegenben sem legyőzhetetlen csapat a Trabzonspor.

A 20 órakor kezdődő Trabzonspor-Videoton EL-selejtezőn fontos lesz a biztonság, illetve az adódó lehetőségek kihasználása. A Vidi az Eger elleni hajrágyőzelemmel hangolt az Európa Liga főtáblájáért zajló párharcra.

“Alaposan felkészültünk a Trabzonsporból, tudjuk, hogy mik a gyengeségeik, de természetesen azzal is tisztában vagyunk, hogy mik az erősségeik. Egy nagyon jó csapatról beszélünk, egyénileg és kollektíven is” – dicsérte a törököket Paulo Sousa, a fehérváriak portugál trénere a sajtótájékoztatón.

“A legfontosabb, hogy azokat a területeket, amiket használni szeretnének, lezárjuk, és természetesen a megfelelő pillanatokban kemény, szervezett támadásokat vezessünk. A Trabzonsporról azt is tudjuk, hogy az Európa Ligában tavaly nem szenvedett vereséget hazai pályán, csütörtökön este szeretnénk ezt a sorozatot megszakítani” – vázolta a tervet a Vidio trénere.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik