Foci

Nem figyeltek a végén a fiatalok

U18 (U18)
U18 (U18)

Döntetlennel kezdte meg szereplését a csehországi Jezek-tornán a magyar U18-as labdarúgó-válogatott.

Az Ukrajna elleni összecsapás első félidejében a Tuboly Frigyes szövetségi edző által vezetett magyar válogatott végig irányította a játékot, és már a 6. percben megszerezte az előnyt. Kalmár Zsolt két csel után 18 méterről nagyszerű lövéssel talált a jobb sarokba. Az ukránok egy perccel a szünet előtt kontratámadás végén egyenlítettek, de a fordulás után Asztalos Dávid találatával visszavettük az előnyt. A folytatásban is a magyar válogatott birtokolta többet a labdát, de az utolsó pillanatokban, a hosszabbítás végén egy pontrúgást gólra váltott az ellenfél, így alakult ki a 2-2-es végeredmény.

Rendkívül jó iramú, színvonalas mérkőzést játszottunk. Sajnálom, hogy nem sikerült nyernünk, mert játékban végig felülmúltuk ellenfelünket, de azt el kell ismerni, hogy az ukránok kontrái is veszélyesek voltak. A pontvesztés azért is fájó, mert egészen a hajráig nyerésre álltunk, a négyperces hosszabbítás végén, egy pontrúgás után kaptuk a második gólt” – mondta Tuboly Frigyes a mérkőzés után.

U18-as nemzetközi Jezek-torna

Magyarország – Ukrajna 2-2 (1-1)

Hrabina Alex – Csábi Mihály, Asztalos Dávid, Kovács Tamás, Tamás Krisztián (Erdős Gábor, 64.) – Németh Márió, Kalmár Zsolt, Nagy Dominik (Pongrácz Viktor, 70.) – Medgyes Zoltán, Bobál Gergely (Ács Ádám, 76.), Vida Krisztofer (Osváth Attila, 52.)

Gólszerzők: Kalmár Zsolt (6. p.), Asztalos Dávid (48. perc)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik