Foci

Erős rendőri biztosítás a DVSC–Brugge meccsen

dvsc teva (dvsc teva, )
dvsc teva (dvsc teva, )

Kiemelt kockázatúnak minősítette a rendőrség a csütörtöki DVSC-Club Brugge labdarúgó Európa Liga-selejtezőt, amelyet Nyíregyházán rendeznek.

A rendőrség nagy erők bevonásával biztosítja majd a találkozó helyszínét, a nyíregyházi Városi Stadiont, valamint azokat a közlekedési útvonalakat, amelyeken a szurkolók a sportlétesítménybe érkeznek, illetve onnan távoznak.

A főhadnagy tájékoztatása szerint a mérkőzés napján 12 órától 24 óráig fokozott rendőri ellenőrzésre kell számítaniuk a drukkereknek a város teljes belterületén.

Rendőrségi ellenőrzés lesz a Debrecen és Nyíregyháza közötti 4-es számú főút 268. kilométerszelvényénél is, emiatt időszakos forgalomkorlátozás és útszűkület lassítja majd a forgalmat.

A stadion környékén 5:30-tól 23 óráig útlezárásokra kell számítani. A Stadion utat teljes szélességében lezárják a forgalom elől, illetve a Sóstói út és a Stadion köz kereszteződésénél megtiltják a kanyarodást a főiskola, illetve a létesítmény irányába.

A DVSC-TEVA az UEFA előírásának megfelelő stadion híján fogadja Nyíregyházán a Brugge-t az EL-selejtező playoff-körének odavágóján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik