Foci

A Citynél aggódnak Agüeróért

Még nem tudni pontosan, hogy a Manchester City argentin labdarúgója mennyi időt hagy ki csúnya sérülése miatt.

Ahogyan arról beszámoltunk, a bajnoki címvédő Manchester City egy változatos találkozón 3-2-re legyőzte az új szezon 1. fordulójában az újonc Southamptont.

Cseppet sem volt felhőtlen az öröm a mérkőzést követően, ugyanis az összecsapás elején komoly sérülést szenvedett az egyik gólzsák, Sergio Agüero.

A támadó egy labdáért ment a Szentek egyik védőjével közösen, aki szerelte, de Agüero a párharc végén elesett, aláfordult a lába.

„Nagyon aggódom. Nem tudjuk még, mennyire súlyos a sérülés, meg kell várnunk a részletes röntgenfelvételek eredményét. Sajnos, általában a térdsérülések komolyak. Furcsa volt a sérülés, mert nem volt komoly az ütközés, és az esés sem. Az mindenképp pozitív, hogy nem sokkal később már járt és játszani akart Sergio” – mondta Roberto Mancini, a City menedzsere.

Agüero Twitter-üzenetében némiképp reagált azokra az első hírekre, miszerint fél évet kell kihagynia: „Az eddigi ismereteim szerint nem komoly a sérülésem, de a térdemet nagy erőhatás érte. Amilyen gyorsan lehet, felépülök, nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki aggódik értem.”

Vincent Kompany, a csapat védőjátékosa szerint Agüero kényszerpihenőjét átvészeli majd a City. „Elvesztettük Sergiót, de tavaly ugyanez volt a helyzet, csak más okból, Carlos Tevezzel is, és azt a helyzetet is meg tudtuk oldani. Remélem, hogy nem kell sokat kihagynia, de ha így lesz, akkor is megoldjuk majd a feladatainkat” – így a francia.

Videó – Agüero sérülése:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik