Foci

Sokáig vezetett az Eger, mégis a Vidi nyert

Az újonc Eger FC 1-0-ra vezetett Székesfehérváron, ám a Vidi a 87. percben előbb egyenlített, majd fordított.

Kis híján a forduló meglepetését okozta az egri csapat, ugyanis Simon Antal legénysége a 87. percig győzelemre állt. Ám akkor megvillant a Videoton, és megakadályozták az újoncot abban, hogy megszerezzék szezonbeli első sikerüket.

De kezdjük az elején, illetve a közepén, hiszen a 36. percig kellett várni az első valamire való lövésig: Brachi eresztett el egy löketet, ám erőtlen volt.

Nem túlzás, ez volt a legfontosabb momentuma az első 45 percnek. A folytatásban aztán jött a dupla meglepetés: egyrészt derült égből villámcsapásként gól született, ráadásul az egriek szerezték Koós révén (0-1).

A vezető találat szerzője, majd Preklet is tesztelte Bozovicot, így a félidő közepén akár több góllal is vezehettek volna a vendégek. Aztán jött a 87. perc és Torghelle, majd a 92. percben egy büntető, mivel Veizer visszarántotta Netót.

A mészpont mögé Nikolic állt, és be is lőtte a tizenegyest, így végül nehezen, de nyert a Videoton.

Eredmény – OTP Bank Liga, 4. forduló
Videoton FC – Eger FC 2-1 (0-0)
Gólszerzők: Torghelle (87.), Nikolic (92. – 11-esből), illetve Koós (57.)

Videoton: Bozsovics – Brachi, Caneira, Vinícius, Stopira, (Torghelle, 58.) – Tóth B. (Kovács I., 46.), Neto, Gyurcsó, Sándor Gy., Oliveira (Walter, 64.) – Nikolics Vezetőedző: Paulo Sousa.

Eger: Sztankó – Preklet, Knakal, Balog Zs., Katona – Hamouz, Pavicevic, Dobric, Kovács G., Koós G. – Pisanjuk (Németh N., 55.) Vezetőedző: Simon Antal.

Sárga lap: Oliveira (23.), Tóth B. (40.), ill. Hamouz (5.), Pisanjuk (27.), Koós (67.)

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik