Foci

Kondás: “Mindent egy lapra tettünk fel”

adamo-coulibaly(210x140)(1).jpg (adamo coulibaly, )
adamo-coulibaly(210x140)(1).jpg (adamo coulibaly, )

A DVSC és a Győr is hátrányba került, de végül mindkét csapat nyerni tudott idegenben. Kondás kockáztatott, Pintér szerint megérdemelték a győzelmet.

A labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójának egyik legnagyobb meglepetése az volt, amikor a Pécs hazai pályán fél órával a vége előtt 2-0-ra vezetett a bajnok Debrecen ellen. Aztán Adamo Coulibaly tíz perc alatt hármat lőtt, és a Loki végül 3-2-re nyert.

Kondás Elemér a mérkőzés után nyilatkozva elmondta, hogy tompán kezdték a mérkőzést, és a szünetben hiába próbáltak rendezni a soraikat, a második félidőt két bekapott góllal kezdték. “Ekkor átálltunk totális támadójátékra, mindent egy lapra tettünk fel, és bejött”.

Supka Attila, a Pécs edzője meglepődött, de negatív értelemben: “2-0 után nem gontoltam volna, hogy végül pont nélkül maradunk. A 11-est azért még visszanézném, de amíg ilyen gólakat kapunk, nehéz lesz nyernünk”.

Videó: a Pécs-Debrecen mérkőzés góljai:

A tavalyi bronzérmes Győrnek sem állt jól a szénája Siófokon, már az első percekben hátrányba került egy kapitális védelmi hiba után, ezzel párhuzamosan a győri szurkolók folytatták Pintér Attila vezetőedző elleni verbális hadjáratukat. Végül azonban izgalmas végjátékban a Győr elhozta a három pontot a Balaton-partról.

Az eto.hu-nak nyilatkozva Pintér Attila dicsérte csapatát: “Végig mi irányítottuk a játékot, a sors igazságtalansága lett volna, ha nem mi nyerjük meg ezt a meccset. Ismét bebizonyította ez a csapat, hogy van benne fantázia. Tudtak küzdeni egymásért a játékosaink”.

Horváth Károly, a Siófok szakmai igazgatója: “Sokszor szerencsénk volt, aztán meg nem volt. Nem törünk meg, folytatjuk a küzdelmünket. Sok játékosomon sajnos meglátszott a meccshiány”.

Videó: a Siófok-Győr mérkőzés gólösszefoglalója:

Szombathelyen nem született gól, de a két mester egybehangzóan elégedett volt a dvtk.eu-nak nyilatkozva.

A szombathelyi edző, Artner Tamás: “Az időjáráshoz képest nagyon jó mérkőzés volt, dicséretet érdemel mind a két csapat. Úgyszintén dicséretet érdemel mindkét szurkolótábor, ilyen hangulatban érdemes futballt csinálni. Ez az a döntetlen, ami után az edző azt tudja mondani, elégedett a csapata játékával és hozzáállásával is”.

Sisa Tibor, a DVTK trénere az ellenfél remek rajtjának tudatában szintén elfogadta az egypontos teljesítményt: “A mérkőzés kezdési időpontjától függetlenül iramában egy nagyon jó, nézhető mérkőzést láthattunk. A második félidőben többet birtokolta a szombathelyi csapat a labdát és meg kell dicsérnem a játékosokat, mert megpróbálták a maximálisat kihozni magukból. Megkockáztatom, jelen pillanatban a Haladás a legjobb formában lévő csapat, mindenképpen értékesnek tartom a megszerzett pontot”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik