Foci

Nanit akarja a Zenit

nani (nani)
nani (nani)

Manchesterben nagy az öröm van Persie érkezése óta, ennek Nani lehet a kárvallottja, akiért máris bejelentkezett Luciano Spalletti együttese.

Luís Carlos Almeida da Cunha, ismertebb nevén Nani lehet az, akinek a Manchester United új igazolásai miatt távoznia kell a klubtól.

A portugál szélsőnek nehéz lesz kezdőbe verekednie magát az Old Traffordon, hiszen nyáron érkezett a Dortmundtól Shinji Kagawa, nemrég pedig biztossá vált Robin van Persie érkezése is. Szélsőposztra ott van Manchesterben Ashley Young, Antonio Valencia, és a veterán Ryan Giggs is, lesz miből válogatnia Sir Alex Fergusonnak, amikor a támadó-szekciót állítja össze.

Nani még 2007-ben érkezett a Sportingtól Cristiano Ronaldo mellé, de a szintén portugál sztár távozása után sem sikerült olyan szintet elérnie, mint honfitársa.

Az orosz bajnokságban vitézkedő Zenit már egy hónapja kiszemelte magának többek között Hulkot és Nanit, utóbbi helyzete pedig felerősítette Luciano Spalletti birtoklási vágyát a szélső iránt.

“Minden a játékos árán fog múlni, mert irreális összegeket senkire nem fogunk áldozni. Tettünk egy ajánlatot a Manchester Unitednek, de ha a klub nem hajlandó eladni Nanit, a játékossal fel sem vesszük a kapcsolatot.” – mondta az olasz mester.  – “Továbbra is figyeljük Hulkot, és persze Lionel Messit is szeretnénk leigazolni” – viccelődött kicsit a Zenit trénere.

Nani a Unitednél töltött öt idénye alatt összesen 124 meccsen húzhatta magára a Vörös Ördögök mezét, 25 gólt sikerült szereznie.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik