Foci

Kétgólos hátrányból fordított a Loki

Az OTP Bank Liga 4. fordulójában vesztett helyzetből nyert a Debrecen, Coulibaly mesterhármasának köszönhetően.

A bajnok Debrecen ezúttal Pécsre látogatott, ahol a mérkőzés kezdőrúgását az olimpiai bronzérmes bírkózó, Módos Péter végezte el. Talán ez adott erőt a hazaiaknak, hiszen az első negyedórában ők diktálták a tempót, míg a Loki küzdött, hogy nem kerüljön hátrányba a kezdést követően.

Aztán kijött a szorításból a piros-fehér alakulat, ám a félidő legnagyobb lehetősége Bajzát Péter nevéhez fűződött, aki közelről próbálta bevenni a vendégek kapuját, de Poleksic remekül hárított.

A szünetet követően nem sokat volt játékban a labda, és máris a gólvonal mögül kellett kihalászni: a 47. percben Okorownko szépen passzolt Grumicnak, aki visszaadta neki a játékszert, majd a hálóba lőtt (1-0).

A bekapott gól úgy tűnt, megfogta a DVSC-t, hiszen hamarosan következett az újabb pécsi gólöröm. Krejci volt ezúttal az elkövető, fejese után már 2-0-t mutatott az eredményjelző. Ekkor úgy tűnt, a szezonban négy meccsből kettőn vereséget szenved a Debrecen, ám egy tizenegyessel Coulibaly előbb szépített, majd egy bámulatos távoli emelés után a hálóban kötött ki a labda (2-2).

És itt még nem volt vége a meccsnek. A francia támadó harmadszor is mattolta Dibuszt a 79. percben, így végül mindhárom pontot elhozta a Loki Pécsről.

Eredmény – OTP Bank Liga, 4. forduló
Pécsi MFC – Debreceni VSC 2-3 (0-0)
Gólszerzők: Okoronkwo (47.), Krejci (61.), illetve Coulibaly (70. -11-esből, 75., 79.)

Pécs: Dibusz – Fodor, Causic, Krejci, Zeljkovic – Bodnár, Uzoma, Wittrédi, Akassou – Bajzát (Okoronkwo, 34.) Grumic Vezetőedző: Supka Attila

Debrecen: Poleksic – Nagy, Mészáros, Simac, Korhut – Kulcsár (Bouadla, 46.) Szakály, Ramos, Rezes, Bódi – Coulibaly Vezetőedző: Kondás Elemér

Sárga lap: Okoronkwo (40.), illetve Nagy (43.), Rezes (44.), Bouadla (53.), Sidibe (63.)

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik