Foci

Forgalomelterelések az Újpest-Fradi miatt

ujpest-ftc(210x140)(2).jpg (újpest-ftc)
ujpest-ftc(210x140)(2).jpg (újpest-ftc)

A BKV több járatát is módosított útvonalra küldik a biztonsági okokból lezárt újpesti területen.

A Budapesti Közlekedési Központ közeléményben jelezte, hogy mely járatuknak hogyan módosul az útvonala vasárnap délután a Szusza Ferenc Stadion környékén.

“Augusztus 19-én, vasárnap délután 16 óra 30 perctől az újpesti Szusza Ferenc Stadionban rendezik meg az Újpest FC – Ferencvárosi TC bajnoki labdarúgó mérkőzést. A szurkolók érkezése és távozása, valamint a mérkőzés idején több autóbuszjáratunk forgalmában változásokra kell számítani a stadion környékén.

A 3-as metró vonalán a mérkőzés előtt és után két-két különjárati szerelvényt is közlekedtetünk majd, amelyek csak a szurkolók utazására szolgálnak majd. Ezért várhatóan utasainknak nagyobb követési időkre kell számítani a különjáratok közlekedése idején” – áll a BKK közleményében.

A rendőrség a közúti forgalom elől várhatóan 13:30 és 20:00 között lezárja a Megyeri utat a Váci út és a Fóti út közötti szakaszon, az Irányi Dániel utcát a Megyeri út és a Labdarúgó utca között, valamint a szurkolók kísérésének idejére, teljes szélességben várhatóan 14:00 és 15:00, valamint 18:15 és 19:15 között a Váci utat Újpest-Városkapu és a Megyeri út között.

“A fenti lezárások miatt több járatunk közlekedésében is változásokra kell majd számítani” – áll a Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatójában, a részletekről itt olvashat.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik