Foci

Eltérő gratulációk a KTE-Kaposvár után

prukner lászló (prukner lászló, )
prukner lászló (prukner lászló, )

Prukner László szerint bravúrgyőzelmet arattak Kecskeméten, Török László a mozgást hiányolta a kecskemétiektől.

Az OTP Bank Liga 4. fordulójának nyitómeccsén a Kaposvár Kecskeméten győzött 2-1-re. A meccset meghatározta Bojan Vrucina duplája és egy gólvonalról vagy azon túlról kipattanó labda.

A Kaposvár trénere, Prukner László szerint megérdemelték a győzelmet, egyúttal gratulált csapatának a rangos skalphoz. “Helyenként jól játszva, második félidőben a második gól után hatalmasat küzdve sikerült nyernünk, nem követtük el azt a hibát, amit múlt héten. Kecskeméten mindenkinek bravúr a győzelem, nekünk ez most összejött. Voltak periódusok amikor mi játszottunk jobban, volt amikor a Kecskemét. Remélem nem haragszik meg kollégám ha azt mondom, hogy a mutatott játék és a küzdelem alapján megérdemelten nyertük meg a meccset” – mondta Prukner

Török László, a KTE mestere gratulált az ellenfélnek, a vereség okát részben abban látta, hogy a nem tartották be az előzetesen megbeszélteket. A szakember nem ment el szó nélkül a Kecskemét “majdnem gólja” mellett, de nem erre fogja a fiaskót.

“Nem láttam a szituációt Pekár kapufájánál, csak hallottam, hogy állítólag a vonal mögött volt a labda, de mellébeszélés lenne  bármi másra fogni a vereséget. Természetesen befolyásolhatta a mérkőzés végkimenetelét az ítélet, de azt is hozzá kell tenni, hogy lassan, enerváltan futballoztunk. Nyilvánvalóan át kell értékelnünk a dolgokat a jövőbeli szereplésünk miatt”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik