Foci

Szijjártóék nagy ászt igazoltak

vincze ottó (vincze ottó)
vincze ottó (vincze ottó)

Egyéves szerződést kötött Vincze Ottóval a miniszterelnökség futsalcsapata, a Dunakeszi Kinizsi, amely az előző szezonban ezüstérmet nyert az NB II.-ben.

A 38. születésnapját augusztus végén ünneplő futballista a Ferencváros, a Győr, a Zalaegerszeg és a Vasas mellett a svájci Sionban, valamint a német Waldhof Mannheimben és Energie Cottbusban is játszott.

“Örülök, hogy újra a labda közelében lehetek. Kiváló csapatba kerülök, célom a továbbiakban is az, hogy a legjobb legyek a legjobbak között” – idézte a klub közleménye a korábbi 11-szeres válogatott focistát.

A főleg a miniszterelnökség munkatársaiból álló együttes olyan korábbi kiváló nagypályás labdarúgókkal egészül ki, mint Horváth Ferenc, Lőw Zsolt és Tóth Iván. A csapatban játszik Szijjártó Péter, külügyi és külgazdasági államtitkár is. A Dunakeszi Kinizsi futsalszakosztályának élére új vezető került Molnár Péter, korábbi győri sportigazgató személyében.

A klub közleményében az áll, a csapat célja Vincze Ottó érkezésével egyértelmű: “Megismételni a tavalyi nagyszerű eredményt és újra érmet nyerni a bajnokság végén.”

 

 


Ajánlott videó

Olvasói sztorik