Foci

Kecskemét-Vrucina 1-2

kaposvár (kaposvár, )
kaposvár (kaposvár, )

A labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójának nyitómeccsén a Kaposvár Kecskeméten nyert 2-1-re.

A Kaposvár már bizonyított ősszel, amikor legyőzteDebrecent. A Kecskemét ellen idegenben pályára lépő Rákóczi pénteken megszerezte szezonbéli első vendégsikerét is.

A Kecskemét a Loki elleni zakó után győzelemre készült. Azonban Bojan Vrucina egy hosszú előreívelés után szép emeléssel megszerezte a vezetést. Ez azonban nem tartott ki sokáig, mert a KTE Sós Márkó szemfüles találatával egyenlített.

Sőt, sokak szerint a vezetést is megszerezte nem sokkal a szünet után. Egy kecskeméti beadás után Hajdúch kapus a gólvonalról tisztázott – de könnyen lehet, hogy már azon túlról. Oláh Gábor mindenestre nem adta meg a gólt.

A Rákóczi pedig élt azzal, hogy még akár nyerhet is, mert az 50. percben Vrucina duplázott: úgy 30 méterről óriási gólt lőtt, ezzel kialakítva a 2-1-es végeredmén yt, mert a továbbiakban már csak sárgalapokat hozott a meccs, a vendégek kibekkelték a végéig.

Eredmény – labdarúgó OTP Bank Liga, 4. forduló

KTE-Phoenix Mecano-Kaposvári Rákóczi 1-2 (1-1)

Gólszerzők: Sós (15.), illetve Vrucina (5., 50.)
Sárga lap: Mohl ill. Vrucina, Hajdúch (82.), Okuka (92.).

Kecskemét: Németh – Sós, Balogh, Vaskó, Mohl – Bori (Litisingi 62.), Savic (Salami 71.), Farkas B. (Patvaros 63.) – Pekár, Jorginho, Tarabai.

Kaposvár: Hajduch – Okuka, Bank, Zámbó, Pavlovics – Vrucina (Jánvári 81.), Pedro (Hegedűs 55.), Safaric, Balázs – Waltner (Jammeh 62.), Oláh.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik