Foci

Első győzelmére készül a KTE

A Kaposvár látogat Kecskemétre a labdarúgó OTP Bank Liga negyedik fordulójának péntek esi mérkőzésén.

Eddig egyetlen meccset sem nyert meg a Kecskeméti TE-Phoenix Mecano a labdarúgó NB I. új szezonjában. Először 1-1-es döntetlent ért el a Ferencváros otthonában, majd hazai pályán az MTK-val.

A legutóbbi fordulóban a bajnok Debrecen ellen idegenben egy ideig döntetlenre állt, de végül 2-1-re kikapott. A Kaposvár is szerencsétlen volt az előző körben, hiszen a 81. percig vezetett a Győr otthonában, aztán mégis vereséget szenvedett. Azt megelőzően meglepetésre megverték a Lokit (igaz, a bajnok jobbára a cserékkel állt fel a BL-selejtező miatt), korábban viszont kikaptak az MTK-tól.

A KTE-nek igen jó a hazai mérlege a somogyiakkal szemben: az első NB I.-es évben ugyan még 4-3-ra kikapott, utána viszont 3-1, 4-1 és 4-0 következett a lilák javára.

“A Rákóczi MTK elleni meccsét a helyszínen tekintettem meg, ott nem játszottak igazán jól. A Debrecent megverni bármilyen formában olyan dolog, amit szerintem nem kell megmagyarázni, a Győr ellen pedig már kifejezetten jól játszottak, a végén nem volt szerencséjük. Nem szabad lebecsülni őket, idegenben is veszélyesek lehetnek” – mondta a KTE védője, Balogh Béla a KTE hivatalos honlapjának.

“A Kecskemét egy nagyon jó csapat, főleg otthon. Az eddigi két idegenbeli mérkőzésünk végül is nem úgy sikerült, ahogy terveztük, így most javítani szeretnénk, és győzelemre játszunk majd” – szóltak a Rákóczi csapatkapitánya, Bank István szavai a kaposváriak portálján.

A mérkőzés 19 órakor kezdődik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik