Foci

Maradona Kínában árulja magát

Maradona (maradona, diego maradona, )
Maradona (maradona, diego maradona, )

Kínában szeretne edzősködni Diego Maradona, aki pekingi sajtótájékoztatóján azt mondta, szívesen hozzájárulna munkájával az ország utánpótlás futballjának megerősítéséhez. Az argentin válogatott korábbi játékosa nyolcnapos kínai utazáson vesz részt.

Alig egy hónapja az Egyesült Arab Emirségekből ebrudalták ki a jó “Dundiegót”. Úgy látszik nem adta fel, újra azon mesterkedik, hogy csapatot találjon magának – a Nagy Falon túlra megy a pénz után. Menedzsere már július végén megszellőztette kínai tervüket. Most el is utazott a világ legnépesebb országába, ahol az utóbbi időben hatalmas pénzeket fektetnek a futballba, játékosvásárlásba. A China Daily című lap úgy értesült, hogy Diego Maradona szeretne találkozni Vej Tivel (Wei Di), a kínai futballszövetség elnökével, akivel a helyi munkavállalási lehetőségekről egyeztetne.

Az 51 éves Maradona szerződését július végén bontották fel az  al-Vaszl csapatánál: a szakember tizenhárom hónapig dolgozott az egyesült arab emírségekbeli klubnál, de az együttes eredményei elmaradtak a vezetők elvárásaitól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik