Foci

A Barcelona és az Espanyol öregfiúi Telkiben

focifesztivál (focifesztivál, )
focifesztivál (focifesztivál, )

A Barcelona és az Espanyol öregfiúkcsapata is pályára lép a Telkiben szeptember 1-én rendezendő második FociFesztiválon.

A két katalán a Dunai Antal által irányított magyar öregfiúk-válogatottal kiegészülve 18 órától a Kubala Kupáért küzd meg 45 perces mérkőzéseken. A magyar csapatban többek között Illés Béla, Lipcsei Péter, Halmai Gábor, Kovács Zoltán, Vincze Ottó, Brockhauser István és Végh Zoltán kap szerepet.

A szervezők arról is beszámoltak, hogy az Egyetemi Bajnokok Ligája keretében a nyolc legnagyobb magyarországi felsőoktatási intézmény kispályás bajnokcsapata küzd meg egymással. Emellett négy legendás Bajnokok Ligája-döntőt elevenítenek fel a külföldi sztárklubok egymással megküzdő magyarországi szurkolói csoportjainak közreműködésével.

Az érdeklődők láthatják a színész- és újságíró-válogatott rangadóját 16 órától, illetve hivatalos barátságos mérkőzésen összecsap egymással Magyarország és Szlovákia strandlabdarúgó-válogatottja 14 órától.

Szabó László főszervező elmondta, hogy miként a tavalyi első alkalommal a sakk, úgy idén a cselgáncs lesz az esemény vendégsportja. Felbukkan majd Telkiben a londoni olimpián ezüstérmes Ungvári Miklós és a friss ötkarikás bronzérmes Csernoviczki Éva, a programokért pedig az Európa-bajnok Hadfi Dániel felel.

A Vasas Kubala Akadémia toborzást tart a rendezvényen, amelyen véradásra is lehetőség nyílik majd a Ments Életet Alapítvány jóvoltából.

A szervezők a tavalyi 2000 helyett (akkor a fő attrakció az 1986-os szovjet-magyar “újrajátszása” volt)idén 40000 látogatóra számítanak. A programok 9 órától 20 óráig tartanak, belépő 500 forintért váltható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik