Foci

Bolt: Ronaldoé kell, hogy legyen az Aranylabda

Usain Bolt (usain bolt, )
Usain Bolt (usain bolt, )

A londoni olimpiát három aranyéremmel záró jamaicai Usain Bolt szerint Cristiano Ronaldo rászolgált az újabb Aranylabdára, és portugál barátja jobb futballista, mint az argentin Lionel Messi.

“Kétségtelenül Ronaldo nálam megelőzi Messit, mert jóval sokoldalúbb játékos” – idézte a Marca című spanyol sportnapilap internetes kiadása a jamaicai csodafutót, aki pekingi sikereivel együtt összesen hat aranyérmet gyűjtött. “A magam részéről neki adnám az Aranylabdát, ha tehetném.”

Bolt rendre mond egy-két jót szót kedvenc csapatáról, a Real Madridról, és ezúttal sem felejtette el megjegyezni, hogy legnagyobb kedvence a Real.

A jamaicai atléta tavaly szeptemberben Zágrábban versenyzett, a madridiak pedig a következő napon játszottak Bajnokok Ligája-csoportmérkőzést a Dinamo Zagrebbel. Bolt meghívta a teljes csapatot a viadalra, de végül a játékosok nem tudtak elmenni, Florentino Perez elnök képviselte őket, aki átadta a gárda ajándékát: Cristiano Ronaldo mezét, amelyet az összes futballista aláírt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik