Foci

Érintetlenek maradtak a hálók a Hidegkuti-stadionban

mtk hungária (i) (mtk hungária, )
mtk hungária (i) (mtk hungária, )

Az OTP Bank Liga harmadik fordulójában gólnélküli döntetlent játszott a Pécs az MTK otthonában.

Sokféle 0-0 létezik. Olyan is, ahol alig jutnak el a felek a kapuig, egyrészt azért, mert gyenge a támadójáték, másrészt meg bivalyerős védelem. És létezik olyan gólnélküli iksz is, mely sok helyzetet hoz, fordulatos, izgalmas.

Az PMFC budapesti fellépése az utóbbiba tartozott, ugyanis számos lehetőséget alakítottak ki a felek. Az első 45 percben inkább a baranyaiak domináltak, és Wittrédi révén többször is megszerezhették volna a vezetést, ám a félidő legnagyobb ziccere Bajzát nevéhez fűződött, de jó 15 méteres löketét Hegedűs parádésan hárította.

Persze a hazaiak sem tétlenkedtek, Vass majdem előnyhöz juttatta az MTK-t, de Dibusz résen volt.

A szünet után Grumics és Nikházi is kísérletezett, de a hálóőrök remekül állták a rohamokat, csakúgy mint a folytatásban, így kérdéses, meddig kellett volna a feleknek focizniuk ahhoz, hogy gólt lásson a nem túl népes nézősereg. A döntetlennel egyik csapat sem lehet elégedett, hiszen az MTK és a Pécs is ötpontos a forduló után.

Eredmény – OTP Bank Liga, 3. forduló
MTK – Pécsi MFC 0-0

Budapest, Hidegkuti-stadion, 1000 néző, vezette: Kassai Viktor

MTK: Hegedüs – Wolfe, Kelemen, Vukmir, Hidvégi – Zsidai, Vadnai – Vass P., Nikházi(Lázok, 83.), Csiki (Ladányi, 68.) – Tischler (Balajti, 56.) Vezetőedző: Garami József.

Pécs: Dibusz – Causic, Krejcí, Fodor, Zeljkovic – Horváth A., Akassou – Szatmári (Harsányi, 78.), Wittrédi (Nagy O., 60.) – Bajzát (Okoronkwo, 60.), Grumic Vezetőedző: Supka Attila.

Sárga lap: Zeljkovic (24.), Krejci (44.)

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik