Foci

Prukner bírózott

prukner lászló (prukner lászló, )
prukner lászló (prukner lászló, )

Péntek estére a Haladás átvette az vezetést a tabellán, míg a Győr megszerezte első győzelmét. Edzői értékelések.

A labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójának pénteki nyitónapján a Győr hazai pályán is kínkeservesen, hátrányból fordítva verte a Kaposvárt (2-1), míg a Haladás elég simán a Siófokot (3-0) a Balaton partján. Lássuk, hogy látták az edzők.

Győri ETO – Kaposvár 2-1 (Varga R., 82., Dina 86., ill. Oláh 44.)

Pintér Attila(Győri ETO): Nem játszottunk jól, kapkodtunk, és kaptunk az első félidő végén egy buta gólt. Igaz, amikor korábban jól játszottunk, akkor nem szereztünk pontot, vagy csak egyet. A csapat ma megmutatta megint, hogy mennyire akarja a sikert. Megpróbáltuk minél nagyobb nyomás alá helyezni az ellenfelet. Ezt a nyomást nem bírta el a Kaposvár, ennek is köszönhető, hogy a végén két gólt tudtunk szerezni, amiket begyakorolt figurákból lőttünk. Nagyon örülök a három pontnak. Ez egy épülőben lévő csapat, amelyik lépésről-lépésre fejlődik.

Prukner László (Kaposvár): Kiválóan játszottuk, megérdemeltük volna a győzelmet, de fél pontot sem adtak ezért, saját magunkat vertük meg. Az utolsó 10 percben túlságosan magunkra húztuk az ellenfelet, de ehhez az ellenfél külső segítséget kapott, mert olyan faultokat fújtak ellenünk, amelyek erősen kétesek voltak, illetve ütésért nem kaptunk meg szabadrúgásokat. Nem kaptak sárgát azok a játékosok sem, akik szándékosan szabálytalankodtak, és így kiállításnak kellett volna következnie, gondolom, mindenki láthatta a tv-felvételeken, én is vissza fogom nézni. Nagyon sajnálom a csapatomat, mindent megtettünk játékban és akaratban is a győzelemért – a vereséget nem érdemeltük meg. Két pontrúgásból kaptunk gólt, támadással nem tudtak minket megverni. Az első gól figyelmetlenség után volt, ráadásul fordított ítéletnek kellett volna jönnie, és akkor eleve nincs az a szituáció. Nagyon zaklatott vagyok, elnézést érte.

Siófok – Haladás 0-3 (Radó 3., Iszlai 29. – 11-esből, Kenesei 77.)

Artner Tamás (Haladás): Rögtön a mérkőzés elején sikerült betalálnunk, ezt követően viszont érthetetlen módon visszaesett a játékunk. A szünetbeli váltást követően biztosabbak lettünk, a harmadik találat végképp eldöntötte a lényeges kérdéseket. Úgy játszottunk, ahogy kell, masszívan, labdabiztosan, célirányosan. Összességében nagyon elégedett vagyok, biztos voltam benne, hogy elkapjuk a fonalat, és szép sikert arathatunk. Egyértelműen a három pontért jöttünk Siófokra, sikerült is megszereznünk.

Horváth Károly (Siófok): Elég sok problémával küzdöttünk és küzdünk folyamatosan, ezek ma ki is ütköztek, gyakorlatilag végig futottunk az eredmény után. A szünetben kértem, hogy ne adjuk fel, de ekkora előnyt egy ilyen szintű csapatnak nem szabad adni. Gratulálok az ellenfélnek, illetve a klub vezetőinek, hogy egy ilyen nagyszerű csapatot hoztak össze Szombathelyen. Akik nyáron hozzánk kerültek, nincsenek ideális állapotban, hiszen tavalyi klubjaikban roppant kevés lehetőséget kaptak, komoly meccshiánnyal küzdenek, ez már alapvetően komoly nehézségeket és hátrányt okoz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik