Foci

A blancók kiütötték a Milant

Real Madrid (real madrid, )
Real Madrid (real madrid, )

A 2012-es World Football Challenge sorozat legutóbbi mérkőzésén a Real Madrid 5-1-re kiütötte az AC Milant.

A szériában, melyet immár harmadszor rendeztek meg a tengerentúlon, 11 alakulat vesz részt: a skót Celtic, az angol Chelsea és a Liverpool, a mexikói Santos Laguna, az olasz AC Milan, a franica Paris Saint-Germain, a spanyol Real Madrid, és négy amerikai klub, a Toronto FC, a Seattle Sounders, a Los Angeles Galaxy és a DC United.

A sorozatot egyébként azért hozták létre, hogy a csapatok a felkészülési időszakban minél változatosabb ellenfelek ellen próbálhassák ki magukat. A legutolsó játéknapon egyébként a spanyol bajnok Real Madrid és az olasz ezüstérmes AC Milan csapott össze a Yankee Stadionban.

Az olaszoknak körülbelül a 33. percig volt esélyük a győzelemre, ugyanis akkor – Di Maria elképesztő vezető találata után – Robinho még egyelőre változtatta az állást, ám innentől beindultak a Blancók, és Cristiano Ronaldo kétszer is mattolta a Milan kapusát. 

Végül az utolsó tízpercben Sergio Ramos és Callejon is feliratkozott a gólszerzők közé. Jegyezzük meg, a brazil Kaká, aki minden bizonnyal távozik a nyáron, szép kis fricskát adott azoknak, akik kételkednek tudásában: három gólpasszt is kiosztott szerdán.

Eredmény – World Football Challenge
Real Madrid – AC Milan 5-1 (1-1)
Gólszerzők: Di Maria (25.), Ronaldo (49., 65.), Ramos (81.), Callejon (89.) illetve Robinho (33.)


Videó – nagyon sima győzelem volt:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik