Foci

Gólért bicikli jár Kecskeméten

A Kecskeméti TE vezetőedzője, Török Ferenc megígérte fiatal játékosának, Sós Márkónak, ha megszerzi első gólját az NBI-ben, egy biciklivel lepi meg.

Az OTP Bank Liga 2012-2013-as szezonjának második fordulójában a Kecskemét látta vendégül az MTK-t. A találkozón egyébként 1-1-es végeredmény született, ám ami sokkal érdekesebb az az, hogy a hazaiak gólját a fiatal védő, Sós Márkó szerezte.

A 21 labdarúgóról azt kell tudni, hogy gyalog jár a lila-fehérek edzéseire. Török László vezetőedző ezt “megelégelte”, és ígéretet tett, hogy ha Sós megszerzi első élvonalbeli gólját, akkor egy kerékpárt vesz a bekknek.

A tréner be is tartotta szavát, ugyanis a KTE legutóbbi edzésén átadta a bringát a játékosnak. Sós Márkó a találatával kapcsolatban egyébként megjegyezte, hogy a családjának ajánlotta.

“Egy alkalommal szokás szerint gyalog érkeztem meg a stadionba, ekkor dobta fel az egyezséget Török László, hogy amennyiben gólt lövök meglep egy biciklivel. Nagyon örültem neki természetesen” – mondta a labdarúgó.

“Nem nézhettem vezetőedzőként, hogy az egyik játékosom minden nap gyalog jár edzésekre és meccsre is. Márkónak nincs még jogosítványa, így autó helyett végül bicikli lett a tét” – tette hozzá viccesen Török László.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik