Foci

Pölöskey Péter a Coventry Citynél készül

Pölöskey Péter (pölöskey péter, )
Pölöskey Péter (pölöskey péter, )

A Fradiból a közönség által nemrég kiutált és ezért szerződést bontó tavalyi házi gólkirály az angol harmadosztályban köthet ki.

A pepsifoci.hu információi szerint Pölöskey Péter miután közös megegyezéssel szerződést bontott a Ferencvárossal az angol harmadosztályú Coventry City csapatában próbálja meggyőzni az angol klub szakvezetését, érdemes őt leigazoilni.

Pölöskey azért távozott a Fraditól, mert a “legendás B közép” az első bajnoki fordulóban, a Ferencváros-Kecskemét (1-1)mérkőzésen nyomdafetéket nem tűrő módon szidalmazta. A csatárt le is kellett cserélni a 71. percben, amit a közönség hatalmas ovációval fogadott. Pölöskey és a Ferencváros szurkolói között már korábban megromlott a viszony, állítólag a támadó egy alkalommal kiszólt a közönség felé..

Nem csoda hát, ha a Fradi tavalyi házi gólkirálya, aki többször is mérkőzést eldöntő, vagy pontot érő gólt lött négy év zöld-fehérben eltöltött idő után nem szeretne többet ilyen futballkörnyezetben sportolni. A tipikus erőcsatár két ok miatt próbálkozhat Angliában: egyrészt ott szeretik a játékosokat és a labdarúgást, másrészt az angol másod, illetve harmadosztály stílusa közel áll az övéhez.

Ma már egy félidőt végig játszott azon az edzőmeccsen, amelyen a Coventry City McSheffrey 25 méteres bombagóljával győzött 1-0-ra a Port Vale ellen. Pölöskey Péter a második félidőben léphetett pályára és majdnem betalált  – O’Donovan passzát követően bombázott kapásból kapufára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik