Foci

Chelsea-focistával érkezik Izrael

A magyar labdarúgó-válogatott augusztus 15-én csap össze Izraellel, melynek 24 fős keretében ott van Yossi Benayoun is.

Az Izraeli Labdarúgó Szövetség (IFA) hivatalos honlapján tette közzé annak a 24 labdarúgónak a nevét, akik jövő hét szerdán Budapestre látogatnak egy felkészülési mérkőzés erejéig. A legnagyobb név a keretben kétség kívül Yossi Benayoun, aki a Bajnokok Ligája-győztes Chelsea alkalmazásában áll – igaz, az előző szezont kölcsönben az Arsenalnál töltötte.

Az izraeli bajnok, a Hapoel Kiryat Shmona négy játékost is ad a válogatottnak, így Egervári Sándor akár ki is faggathatja róluk a gárda új futballistáját, a Videotontól egy évre kölcsönbe érkező Lencse Lászlót.

„Egyértelműek a céljaink: becsülettel fel akarunk készülni a szeptemberi, Azerbajdzsán és Oroszország elleni mérkőzéseinkre. A keret teljesnek tűnik, azonban az ajtónk mindig nyitva áll az újak előtt” – mondta a szövetségi honlapnak az izraeli kapitány, Eli Guttman.

Egervári Sándor már korábban kihirdette a jövő szerdai keretet, melyben újra helyet kapott Gera Zoltán.

Az izraeli válogatott kerete
Kapusok: Dudu Avat (Mallorca), Daniel Amos (Hapoel Ironi Kiryat Shmona), Ariel Harush (Beitar Jeruzsálem)

Védők: Tal Ben Haim (Portsmouth), Eytan Tibi (Hapoel Ironi Kiryat Shmona), Yuval Spungin (Omonia Nicosia), Sir Cedek Tibi (Hapoel Ironi Kiyjat Shmona), Dan Mori (Bnei Yehuda Tel-Aviv), Rami Gerson (Standard Liége), Samuel Scheiman (Maccabi Haifa), Elad Gabai (Hapoel Ironi Kiryat Shmona)

Középpályások: Yussi Benayoun (Chelsea), Avichai Yadin (Hapoel Tel-Aviv), Maor Melikson (Wisla Krakkó), Almog Cohen (Nürnberg), Lior Refaelov (FC Bruges), Bibras Natkho (Rubin Kazany), Beram Kayal (Celtic), Gili Vermouth (Kaiserslautern), Hen Ezra (Maccabi Haifa)

Támadók: Tomer Hemed (Mallorca), Omer Damari (Hapoel Tel-Aviv), Ben Sahar (Hertha BSC), Itay Sekter (Kaiserslautern)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik