Foci

Dzsudzsák csapatát nagyon elverték

A Dinamo Moszkva labdarúgócsapata hazai pályán 4-0-ra kikapott a nagy rivális Szpartak Moszkvától az orosz bajnokság 3. fordulójában.

A Dinamót a bajnokság előtt sokan éremesélyesnek tartották, erre azonban rendesen rácáfol a fővárosi gárda. Az ezt megelőző két fordulóban pontot sem tudott szerezni az együttes, sőt, még gólt sem rúgtak Dzsudzsák Balázsék.

Vasárnap este szuperrangadón fogadta a Dinamo a Szpartakot, egy esetleges győzelem pedig nagy lökést adhatott volna a több sebből vérző brigádnak. Nos, ez a kilencven perc csak tovább mélyítette azt a gödröt, amiben a csapat van, ugyanis a Szpartak simán nyert 4-0-ra, a Dinamónak pedig a szépítésre sem volt sok esélye, ugyanis Noboa kiállítása miatt tíz emberrel fejezték be a hazaiak a meccset.

Dzsudzsák nem jutott szóhoz a mérkőzés során, a kispadon kezdett és ott is ragadt.

A Dinamónál valami nincs rendben, ugyanis nem elég, hogy három vereséggel kezdett a gárda, de továbbra sem tudott a kapuba találni, 0-7 a csapat gólkülönbsége. Még az utolsó előtti Rosztov is összekapart egy döntetlent, a többieknek pedig már van legalább egy győzelme.

Eredmény – Premjer-liga, 3. forduló
Dinamo Moszkva – Szpartak Moszkva 0-4 (0-1)
Gólszerzők: Biljaletdinov (23.), Pareja (49.), Ananidze (75.), Carioca (93.)
Piros lap: Noboa (77.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik