Foci

Priskinnel gálázott az Alanija

Priskin Tamás kiharcolt egy piros lapot és egy kiállítást, valamint lőtt egy gólt az Alajina Vlagyikavkaz labdarúgócsapatának szombati bajnokiján. Csapata 5-0-ra nyert a Terek ellen.

Paprikás hangulatban indult az Alanija soros bajnokija. Priskin Tamást már az első percben levitte a földre a tizenhatoson belül a vendégek kapusa, Anton Amelcsenko, amiért azonnali pirosat kapott. Két másik csapattársa is besárgult reklamálásért, a büntetőt pedig csak a hetedik percben tudták elvégezni, Neco vágta be a tizenegyest.

A 19. minutumban már kettővel mentek a hazaiak, Priskin kapott egy remek indítást, egy az egyben vihette a kapusra a labdát, majd higgadtan a hálóba helyezett. Neco, majd Khozin lőtt újabb gólt, így már a félidőre 4-0-s előnnyel mehetett a Vlagyikavkaz.

Videó – Priskin gólja:

A második félidőben is több helyzete volt az Alanijának, igaz a vendégek a 69. perctől már kilenc emberrel játszottak, Ivanov is a kiállítás sorsára jutott. A végén jött a slusszpoén, a csereként beálló Khubulov a hosszabbításban állította be az 5-0-s végeredményt.

Priskin kezdőként végigjátszotta a mérkőzést, kiharcolt egy kiállítást és egy büntetőt, lőtt egy gólt, így a találkozó egyik főszereplője volt. Az Alanijának ez volt az első győzelme a szezonban.

Eredmény – Premjer-liga, 3. forduló
Alanija Vlagyikavkaz – Terek 5-0 (4-0)
Gólszerzők: Neco (7. – 11-esből, 27.), Priskin (19.), Khozin (35.), Khubulov (92.)
Piros lap: Amelcsenko (2.), Ivanov (69.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik