Foci

Az Aston Villa sztárja győzelemre áll a vérrák ellen

sztilijan petrov (sztilijan petrov, )
sztilijan petrov (sztilijan petrov, )

Az angol klub hivatalos weblapján jelentett be, hogy Stiliyan Petrovnak, a csapat egykori kapitányának az akut leukémiája sokat gyógyult az elmúlt időben.

A bolgár középpályásnál négy hónapja állapítottak meg a betegséget, ám azóta sokat javult egészségi állapota. A klub hivatalos honlapján köszönte meg a szurkolóknak, hogy a nehéz időkben is segítették a futballistát:

„Nagy örömmel jelenthetjük be, hogy a csapat egykori kapitányának, Stiliyan Petrovnak a leukémiája rengeteget javult az elmúlt időben. Stan szeretné megragadni az alkalmat, hogy megköszönje az orvosi stábnak, amiért remekül gondját viselik, mióta a betegséget diagnosztizálták nála. Szintén szeretné megköszönni a drukkereknek, a családjának, a klubnál dolgozóknak azt a hihetetlen szeretetet és szurkolást, amit sugároztak felé. Petrov küzdelme még nem ért véget, a következő napokban, hetekben, hónapokban újabb harcok várnak rá. Ennek ellenére a jó hírt meg szerette volna osztani mindenkivel, aki mellette van. Stan továbbra is nagyon elhatározott a leukémia legyőzését illetően.”

Persze Petrov visszatérésére – ha egyáltalán még pályára léphet – sokat kell várni, de az mindenképpen biztató, hogy ilyen rövid idő alatt is jelentősen javult az állapota.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik