Foci

További herce-hurca a Modric-ügyben

luka-modric(1)(430x286)(1).jpg (tottenham hotspur, luka modric)
luka-modric(1)(430x286)(1).jpg (tottenham hotspur, luka modric)

A Tottenham elutasította a Real Madrid ajánlatát Luka Modric-ért. A spanyol csapat jelentős pénzösszeg mellett Sahint és Carvalhót is a londoniaknak adná.

A Spurs háza táján úgy néz ki, nem tartanak igényt sem Nuri Sahinra, sem a portugál Ricardo Carvalhóra. Az angol alakulat 51 millió eurót kér a horvát középpályásért.

A Real Madrid már hetek óta tárgyal a Tottenham csapatával Modricot illetően, de egyelőre nem tudnak dűlőre jutni a felek. Néhány hete ugyan napvilágot látott a hír, miszerint sikerült megegyezniük a csapatoknak, ám a Hotspur ezt cáfolta. A legutolsó madridi ajánlat nagyjából 39 millió euró körül lehetett, amit az angolok zinte gondolkodás nélkül dobtak vissza.

Az egyértelműen látszik, hogy a Tottenham nem szeretne megválni klasszisától, ám Modric valószínűleg távozni szeretne. A játékos júliusban nem volt hajlandó a csapattal edzeni és nem is utazott el a gárda amerikai turnéjára sem.

A biztonság kedvéért a Spurs már a tehetség utódját keresi a nagyvilágban. Első számú kiszemeltjük Joao Moutinho, a Porto alkalmazottja, akiért azonban 38 millió euró alatt nem válnának meg a portugálok. A Real Madrid által ajánlott Sahint azért nem szeretné klubjában látni André Villas-Boas, a Tottenham menedzsere, mert véleménye szerint nagyon nehezen illeszkedne be az angol labdarúgásba.

Ugyan az észak-londoniak elgondolkodtak a török szerződtetésében – akit egyébként riválisuk, az Arsenal környékezett meg ebben az átigazolási időszakban –, akár egy év kölcsönvételében is, de Carvalho játéka nem ragadja el őket.

A 26 éves Modric-ért a Paris Saint-Germain is bejelentkezett. A szervezőjátékos ennek ellenére a Real Madridhoz vonzódik, nem véletlenül. A spanyol bajnokcsapat heti 152 ezer eurós fizetést ajánlott a horvátnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik