Foci

Titkos fegyverrel készül a Vidi

videoton-tóth balázs (ingyenes, tóth balázs, videoton, )
videoton-tóth balázs (ingyenes, tóth balázs, videoton, )

Csütörtökön este Székesfehérváron fogadja a Videoton labdarúgócsapata a belga KAA Gent együttesét az Európa Liga-selejtezőben. A fehérváriak felkészülésében sokat segíthetnek Tóth Balázs tapasztalatai, aki évekig játszott a belga élvonalban.

Tóth Balázs a vidi.hu-nak a Videoton soron következő ellenfeléről elmondta, a belga élvonal meghatározó csapatáról van szó, az utóbbi években rendre az első ötben végzett a Gent. A magyar középpályás szerint a belga csapat a magyar bajnokságban mindenképpen az aranyért harcolna, szerinte egy fizikálisan nagyon erős, a futballt játszó csapatról van szó.

A válogatott játékos hozzátette: a Gent képes rapszodikus teljesítményre is, amit az előző Európa Liga-meccsük is alátámaszt, akkor kétgólos hátrányból sikerült fordítaniuk a belgáknak. Tóth szerint, a Slovan ellen párharchoz hasonlóan most is apróságok dönthetik el a továbbjutást, az idegenben lőtt gólnak most is hatalmas jelentősége lehet.

A két együttes felemásan hangolt a csütörtöki mérkőzésre. Az előző héten rajtoló belga bajnokságban a KAA Gent 2-0-ra legyőzte a Lierse SK csapatát. A Videoton a szintén múlthéten rajtoló magyar bajnokságban hazai pályán meglepő pontvesztéssel kezdett, a Pápa ellen 1-1-re végeztek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik