Foci

Nem Hlebet, a BATE-t kell legyőznie a Lokinak

dvsc (ingyenes, )
dvsc (ingyenes, )

Kondás Elemér, a Debreceni VSC labdarúgócsapatának vezetőedzője fegyelmezett együttesnek tartja a fehérorosz BATE Boriszovot, amely a hajdúságiak ellenfele lesz a Bajnokok Ligája-selejtező 3. fordulójában.

“Olyan gárdával találkozunk, amely nemcsak fegyelmezett, hanem játssza is a futballt” – jelentette ki a magyar bajnok trénere a szerdai, idegenbeli első mérkőzést megelőző keddi sajtótájékoztatón. Hozzátette, az a legfontosabb, hogy ne kapjon gólt a csapata, de ha ez mégis előfordulna, akkor is olyan eredmény szülessen, amellyel a Debrecennek mindenképpen reális esélye marad a továbbjutás kiharcolására.

Varga József, a DVSC válogatott játékosa kifejtette, tudják, mire számíthatnak, mert Sándor Tamás, Kondás Elemér segítője személyesen is megnézte a riválist. Megjegyezte, azzal nem foglalkoznak, hogy Alekszandr Hleb és Raman Vasziljuk révén két fehérorosz válogatott futballistával erősített a BATE, mert nem két játékost kell legyőzniük, hanem csapatként kell jobbnak lennie a Debrecennek.

A debreceniek Minszkben laknak, s nagyjából egy óra alatt, rendőri felvezetéssel jutnak el a stadionhoz. A csapattól származó információ szerint a körülmények ideálisak.

Az első mérkőzés magyar idő szerint 18 órakor kezdődik, a visszavágót jövő kedden, Nyíregyházán rendezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik