Foci

Bomba(hír) robbant Pakson

Kis Károly (kis károly, )
Kis Károly (kis károly, )

A Paksi FC és Kis Károly, a vezetőedző kérésére a mai nappal közös megegyezéssel szerződést bontott.

A paksi klub honlapján megjelent hivatalos közleménye elég szűkszavú, sokminden nem derül ki belőle. Egy biztos, a paksiak elengedték legjobbjukat Böde Dánielt a Ferencvároshoz, így a csapat meggyengült, nem tud hasonló célokért küzdeni, mint az előző évben, amikor a klub történetében először második helyen zártak a bajnokságban és nemzetközi kupában is bemutatkozhattak, az Európa Ligában a harmadik fordulóig jutott.

Kis Károly is megköszönte azoknak az embereknek a segítségét, akik végig mellette álltak. “Edzői pályafutásom legszebb időszakát töltöttem Pakson. Kaptam egy lehetőséget, amivel úgy érzem, tudtam is élni. Hatalmas utat tettünk meg. Az elért eredményeket aligha kell felsorolni.
Tudom, furcsa a mai magyar futball világában, hogy valaki magától fejezi be a munkát, de úgy érzem, hogy ez helyes lépés volt. Két évvel ezelőtt azt nyilatkoztam, hogy az Atomvárosnak atomerős csapata lesz. Ekkor sokan megmosolyogtak, de az élet engem igazolt. Szerettem volna, ha ilyen eredmények után hasonló célokért küzdhettünk volna. A jelenlegi helyzetben ennek aligha van realitása. A csapatnak és az utódomnak természetesen sok sikert kívánok, és ha igénylik, minden segítséget megadok. Végül mindenképp meg kell említenem nagyszerű szurkolótáborunkat, akik az elején ha nehezen is fogadtak el, az eredmények hatására végig mellettem és a csapat mellett álltak és sok közös élményben volt részünk.” – adott bővebb magyarázatot a távozását illetően a klub legeredményesebb edzője.

A Paksi FC ideiglenesen Máté Csabát bízza meg a vezetőedzői feladatok ellátásával.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik