Foci

Pölöskey szakított a Fradival

A Ferencváros labdarúgócsapata közös megegyezéssel szerződést bontott Pölöskey Péterrel – közölte a fradi.hu

A játékos kérésére a Ferencváros, valamint Pölöskey Péter közös megegyezéssel szerződést bontott egymással kedden. A csatár 2008 nyarán került a Ferencvároshoz, ahol 60 – 20 NB II-es és 40 NB I-es – bajnoki mérkőzésen lépett pályára, és 23 gólt lőtt.

A 23 éves támadó a REAC nevelése, de játszott a BKV Előre és a Szombathelyi Haladás csapatában is.

Pölöskey az NB I nyitófordulójában 71 percet töltött a pályán a Kecskemét ellen hazai pályán 1-1-es döntetlent elérő Ferencváros színeiben.

A csatár a mérkőzésen már lecseréléséig is nyomdafestéket nem tűrő szitkozódást kapott az Albert-stadion közönségének egy részétől, lecserélését pedig nagy ovációval vette tudomásul a publikum. Pölöskey és a Ferencváros szurkolói között már korábban megromlott a viszony, állítólag a támadó egy alkalommal kiszólt a közönség felé.

A mérkőzést követő sajtótájékoztatón Détári Lajos, a Ferencváros vezetőedzője kiállt csatára mellett: „Fontos láncszeme a csapatnak, emberileg is, mentálisan erős futballista, remélhetőleg a jövő héten már gólt szerez.”

A Ferencváros a fradi.hu-n megjelent rövid közleményében megköszönte Pölöskey Péternek a klubért tett szolgálatait, és sok sikert kívánt a játékosnak további pályafutásához.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik