Foci

Megint kikaptak Priskinék

3-1-es vereséget szenvedett az orosz labdarúgó- bajnokságban az Alanyija Vlagyikavkaz a FK Rubin Kazanytól. Priskin Tamás a második félidő elején lépett pályára.

A Rubin Kazany vasárnap délután fogadta hazai pályán az első meccsét elvesztő Alanyija Vlagyikavkazt. Az első félidőben 11-es révén szereztek vezetést a hazaiak. Priskin Tamást a második felvonásra küldték a pályára. Egyenlítés helyett azonban újabb gólt kaptak: a büntetőt érvényesítő Natho volt eredményes. A 80. percben szépített az Alanyija szintén tizenegyesből. A végereményt Dyadyun találata állította be a mérkőzés hajrájában (a 90. percben).

“Nem vagyok benne biztos, hogy a bíró jogosan ítélt ellenünk büntetőt. Jól játszottunk az első félidőben, irányításunk alatt tartottuk a játékot. A második félidőben is jól kezdtünk, a második kapott gól kicsit megzavart minket, de jól reagáltunk, volt esélyünk a gólszerzésre. A kontratámadásból születő gól viszont már a meccs végét jelentette” –nyilatkozta a Alanyija weboldalának Dmitry Khomich, a csapat kapusa a mérkőzés után.

Vereséget szenvedett a szintén az orosz bajnokságban játszó Dzsudzsák Balázs csapata is. A Dinamo Moszkvát a Zenit Szentpétervár győzte le 2-0-ra még szombaton.

Eredmény – Premjer-liga, 2. forduló
Rubin Kazany – Alanyija 3-1 (1-0)
Gólszerzők: Natcho (18., 48. – az elsőt büntetőből), Dyadyun (90.) illetve Neco (79. – 11-esből)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik