Foci

Gulácsi kapuját nem tudta bevenni a Roma

A Liverpool labdarúgócsapata ugyan 2-1-re kikapott az AS Romától, Gulácsi Péter, a Vörösök egy félidőt játszó kapusa egy gólt sem kapott.

Magyar idő szerint csütörtökön hajnalban Gulácsi Péter nevével kezdődött a Liverpool összeállítása. A Vörösök az AS Romával játszottak felkészülési mérkőzést, a helyszín a Boston Red Sox baseball-csapatának patinás stadionja volt.

Gulácsi élt a bizonyítási lehetőséggel, ugyanis előbb a 8. percben hatástalanította Tachsidis szólóját, majd Pablo Osvaldo cselsorozat utáni lövését tolta léc fölé. A csapatok 0-0-val fordultak, Brendan Rodgers pedig hetet cserélt a szünetben, a többi közt Gulácsi is elhagyta a gyepet. A helyére beküldött Brad Jones kétszer is kapitulált, előbb Bradley, majd Florenzi mattolta az ausztrál kapust. A Liverpooltól csak szépítésre futotta, Adam a 80. percben állította be a végeredményt.

Videó – Legyőzte a Roma a Liverpoolt:


Egy másik angol csapat, a Chelsea is pályára lépett csütörtök hajnalban a tengerentúlon, a Kékek a Major League Soccer ligaválogatottjával mérték össze az erejüket Philadelphiában. Az amerikaiak szereztek vezetést, azonban az első gólnál hibázó Terry egy szöglet után egyenlített.

Videó – Az utolsó percben kapott ki a Chelsea:

A második felvonásban a korábban gólpasszt jegyző Frank Lampard is betalált, de Pontius egalizált, majd Johnson a ráadáspercekben a győzelmet is megszerezte az MLS All Starsnak.

Eredmények – felkészülési mérkőzés

Liverpool – AS Roma 1-2 (0-0)
Gólszerzők: Adam (80.) illetve Bradley (63.), Florenzi (69.)

MLS All Stars – Chelsea 3-2 (1-1)
Gólszerzők: Wondolowski (21.), Pontius (72.), Johnson (91.) illetve Terry (32.), Lampard (58.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik