Foci

Henry újra visszatér az Arsenalba?

Thierry Henry (thierry henry, )
Thierry Henry (thierry henry, )

A New York Red Bulls támadója ismét Londonba költözne, és akár játékosként, akár edzőként segítené korábbi klubját, az Arsenalt.

A francia válogatott korábbi klasszisa, Thierry Henry kijelentette, biztosan visszatér az Arsenalba, csak az a kérdés, hogy játékosként, vagy edzőként vállal majd munkát az Ágyúsoknál.

Persze nem Arséne Wenger babérjaira törne az Arsenal korábbi csapatkapitánya, csak a fiatalokkal foglalkozna. A csatárnak még 18 hónap van hátra az amerikai szerződéséből, de már most elgondolkozott azon, mit fog tenni a jövőben. A franciát két hónapra kölcsönvette az Arsenal, – ahol 2007-ig szerepelt – és góllal mutatkozott be.

“Szeretnék visszamenni Angliába, természetesen az Arsenalba. Télen nem terveztem, hogy visszatérek, mégis megtörtént, de tudom, hogy csak a sérülések, és az Afrika Kupa miatt szerepelhettem kölcsönben az Arsenalban. A mesterrel nem beszéltem még erről, így nem tudom, milyen feladatot szánna nekem a klubnál” – árulta el Henry a Sky Sportsnak.

“Az edzősködés is érdekel, ha befejezem a pályafutásom, kipróbálnám magam, de nem tudom, mennyi tehetségem van hozzá. Ami biztos, visszatérek az Arsenalhoz.” – fejtette ki véleményét a klasszis.

Henry az londoni klubnál lett igazán nagy játékos, 226 gólt szerzett 339 mérkőzésen. Augusztusban már 35 éves lesz a csatár, de úgy tűnik a labdarúgás és az Arsenal iránti szeretete csillapíthatatlan.

Henry, az Arsenal-legenda:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik