Foci

A magyar válogatott Robinhoval egy csapatban

Emanuelson (emanuelson, ac milan, )
Emanuelson (emanuelson, ac milan, )

Filkor Attila győztes csapatban mutatkozott be újra a Milanban. A Schalke 04 gárdáját győzték le idegenben.

Az AC Milant, mint ahogy tegnap beszámoltunk róla keretében Filkor Attilával kedd este a Schalke 04 látta vendégül a Veltins-Arénában. Arrafelé az edzőmeccseken is telt ház van, különösen, ha a Milan az ellenfél. Így egészen pontosan 42 242 néző látta, amint az olasz csapat a 64. percben gyors kontra végén megszerezte a vezetést. Egy hazai labdavesztést követően Robinho tökéletesen ütemben tette tovább üres területre a labdát, majd Emanuelson a kapust is kicselezve, nehéz szögből a kapuba gurított.

A meglehetősen sok cserével tarkított edzőmeccsen a 69. percben szóhoz jutott a magyar válogatottat is megjárt Filkor Attila – éppen a gólszerzőt váltva.

A Schalke az előszezonban ezzel negyedik vereségét szenvedte el, ami a publikumot kevésbé zavarta, ők inkább örültek, hogy a holtszezon utáni első Veltins-Arénában tartott mérkőzésre kilátogathattak, ittak egy-két korsó sört megcsodálhatták az új szezonra frissen lefektetett gyepet

Íme a remekbeszabott Emanuelson gól

Schalke 04 – AC Milan edzőmeccs, Veltins-Arena
Schalke: Hildebrand (46. Fährmann) – Uchida (69. Höwedes), Metzelder (46. Papadopoulos), Matip (63. Kolasinac), Escudero (46. Fuchs) – Neustädter (46. Höger), Holtby (63. Baumjohann) – Farfan (69. Klingenburg), Draxler (46. Moritz), Jurado (46. Barnetta) – Pukki (46. Huntelaar)
AC Milan: Amelia – De Sciglio (65. Taiwo), Bonera (46. Yepes), Acerbi, Mesbah (46. Antonini) – Ambrosini (65. Cristante) – Flamini (46. Traore), Boateng (56. Valoti), Emanuelson (69. Filkor) – El Shaarawy (65. Ganz), Robinho
Gól: 0:1 Emanuelson (64.)
Sárga lap: Baumjohann Höger , ill. Antonini, Yepes

Ajánlott videó

Olvasói sztorik