Foci

100 ezer euróba kerülhet Modric magánakciója

modric (luka modric, )
modric (luka modric, )

A Tottenham horvát légiósa, Luka Modric edzéseket hagyott ki, nem utazott el a csapattal az Egyesült Államokba, ezért a klubvezetés megorrolt rá.

A Tottenham Hotspur horvát klasszisa, Luka Modric sajátos módon próbál nyomást gyakrolni az angol klubra, hogy minél hamarabb elszerződhessen a Real Madridba.

Miközben a két klub között megy az anyagi huzavona, Modric kihagyta a Spurs pénteki edzését, és nem utazott el a csapattal a tengerentúlra, ahol a Los Angeles Galaxy és a New York Red Bulls mellett a szintén az USA-ban portyázó, Gulácsi Péterrel és Adorján Krisztiánnal felálló Liverpoollal is találkozik.

A reakciók alapján Modric öngólt lőtt, mert az angol klub különválasztja az átigazolási ügyeket és a fegyelmi problémákat – utóbbit pedig nem igazán tolerálják a szigetországban.

A Tottenham nemrég kinevezett portugál menedzsere, André Villas-Boas (aki már a Chelsea-be is megpróbálta leigazolni Modricot) tudja, hogy a nagy tehetségű irányító középpályást nem nagyon tudják megtartani, és már előre sajnálja, hogy meg kell majd válniuk tőle.

Egyelőre azonban Modricra a hírek szerint 80 ezer fontos, kb. 100 eurós büntetés vár, és meg kell jelennie a csapat angliai edzésein.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik