Foci

Madridból vásárol be a Valencia

Sergio-Canales (Sergio Canales)
Sergio-Canales (Sergio Canales)

Valenciában folytatja pályafutását Fernando Gago és Sergio Canales, a Real Madrid és a Valencia mindenben megállapodtak transzferről.

A játékosok már korábban megegyeztek a Denevérekkel, így Gago négyéves szerződést írhat alá. Canales eddigi kölcsönszerződése érvényét veszíti, a Valencia játékosa lesz. A fiatal spanyol játékossal kapcsolatban a Királyiak továbbra is visszavásárlási opcióval rendelkeznek majd. Hivatalos információk nincsenek arról, hogy mennyit fizet a Valencia a két játékosért, a találgatások szerint az összeg elérheti a 12 millió eurót is.

Gago az előző szezonban kölcsönben szerepelt az AS Románál, előtte három évig játszott a Real Madridban. A hírek szerint az argentin válogatott játékos madridi fizetéséhez képest csaknem a felét keresi majd Valenciában.  A 26 éves játékos a Real Madridban 92 bajnoki mérkőzésen egy gólt szerzett, tizenegy gólpassz mellett. Az argentin válogatottban 38-szor  lépett pályára.

Sergio Canales tavaly kétéves kölcsönszerződés keretében került Valenciába, ahol ragaszkodtak hozzá, így most sikerült végleg megszerezniük. Canales 21-szer lépett pályára a különböző spanyol utánpótlás-válogatottakban, 53 spanyol bajnokin 7 gólt és 7 gólpasszt jegyzett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik