Foci

Orosz: Az új Fradiban nem játszhatnak kislányok

fradi (fradi, )
fradi (fradi, )

Csütörtök reggel a Ferencváros elnöke, Kubatov Gábor sajtóreggelin számolt be a zöld-fehérek aktuális helyzetéről.

A találkozón Kubatov Gábor elmondta, jelenleg 300 millió forintos tartozása van a Ferencvárosnak, bár a korábbi 680 millióhoz képest az összeg felét már sikerült törleszteni, de továbbra sincs kint a gödörből a klub. Az elnök szerint kemény munkával a következő szezonra elérhető, hogy a Fradi hosszú idő után újra tartozások nélkül álljon.

Kubatov megemlítette, hogy a Ferencváros megvásárolt egy, a modern labdarúgásban már nélkülözhetetlen adatokat nyújtó játékelemző rendszert. Továbbá a Fradi szakmai stábjához Pánics Gergely csapatorvosként, Nagy Sándor pszichológusként csatlakozott.

Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója kiemelte, hogy hosszú idő után ismételten újra pénzért tudott játékost szerződtetni a Ferencváros: Böde Dánielért és Gyömbér Gáborért is fizetett az FTC. Orosz a klub játékospolitikájával kapcsolatban hangsúlyozta, elsősorban fiatal magyar játékosokat tudott megszerezni a klub, de sikerült néhány rutinos külföldi labdarúgót is az Üllői útra csábítani, akik rengeteget segíthetnek majd. A vezérigazgató csattanós választ adott a zöld-fehérek jövő évi játékfelfogását illetően: Orosz Pál szerint a Fradiban „nem játszhatnak kislányok”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik