Foci

Henry csodagólt lőtt, Beckham fontosat

A New York-i focicsapat 20. bajnokiján hazai pályán látta vendégül a rivális Chicago Fire-t. Hans Backe, a Red Bulls vezetőedzője a találkozó előtt még azon gondolkodott, hogy pihenteti Thierry Henryt, a gall azonban játékra jelentkezett, mondván fel kell vennie a ritmust.

A rutinos támadó így kezdőként lépett pályára a Chicago ellen és 82 percet játszott. A 71. minutumban ráadásul ő szerezte a találkozó egyetlen gólját, nem is akármilyet: Le Toux találta meg egy hosszú labdával Henryt, aki kissé kisodródott helyzetből bombázott kapura, a laszti a kapufa segítségével akadt be a hálóba. A találkozó vége 1-0 lett.

Henry bámulatos gólja:

Magyar idő szerint vasárnap hajnalban a padlóról felállva mentett pontot a Los Angeles Galaxy. Az otthon játszó Vancouver az első félidőben kétgólos előnybe került és a találkozó hajrájába érve is kényelmes helyzetben volt. A 81. percben aztán egy keresztlécről lepattanó labdát visszagurítottak David Beckhamnek, az angol középpályás pedig egy védőn megpattanó lövéssel szépített. Kisvártatva Villarreal is betalált, így a vége 2-2 lett.

Beckham bevarrta:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik