Foci

Kondás: Óriási változásra van szükség

debreceni vsc (dvsc, debreceni vsc)
debreceni vsc (dvsc, debreceni vsc)

A Debrecen vezetőedzője szerint csapatának sokkal többet kellett volna tennie a Bajnokok Ligája-selejtezőn a győzelemért.

Ahogyan arról élő, szöveges közvetítésünkben is beszámoltunk, a gyenge Debrecen 1-0-s vereséget szenvedett az albán bajnok Skenderbeu otthonában.

A visszavágón így két góllal kellene győzni, ami nem lesz egyszerű a sokat futó ellenféllel szemben. Így gondolja ezt Kondás Elemér, a Loki vezetőedzője is.

“Sokkal többet kellett volna tennünk azért, hogy ezt a mérkőzést megnyerjük. Az elején többet hibáztunk, és ránk jöttek. Ebből ki tudtunk jönni és nekünk is volt egy-két lehetőségünk, amelyet jobban ki kellett volna használni. Nehezen játszottuk föl a labdákat és nem is tartottuk meg, ezt igyekezett kihasználni az ellenfél.

Ezen a mai mérkőzésen az albánok többet tettek a győzelemért, mint mi. Nem lepett meg a Skenderbeu játéka. Fel is hívtuk a fiúk figyelmét, hogy agresszív és sokat futó csapat. Nekünk is többet kellett volna futni” – így a mester, aki további kritikkat is megfogalmazott.

“Rengetegszer beindult az ellenfelünk, a visszafejelt labdákra a középpályások feltolódtak, ugyanezt mi nehezebben tettük meg. A végén próbáltunk menni, hogy kiegyenlítsünk, de akkor már ez nem sikerült. Csak a csapat fele nyújtotta azt, ami szerettünk volna, a másik fele gyenge teljesítménnyel rukkolt elő. Náluk van az előny, de úgy gondolom, az egy gól nem ledolgozhatatlan. Ehhez óriási változásra van szükség, mindenkinek sokkal többet kell hozzátenni” – mondta Kondás Elemér a csapat weboldalának.

A visszavágót egy hét múlva rendezik Nyíregyházán.

Eredmény – Bajnokok Ligája selejtező, 1. mérkőzés

KF Skenderbeu–DVSC-TEVA 1-0 (0-0)

Skenderbeu Stadion, Korca, 8000 néző. Vezeti: Nyikolaj Jordanov (bolgár)

Skenderbeu: Shehi – Arapi, Radas, Gvozdenovic, Fagu – Orelesi, Allmuca, Muzaka, Vucaj – Plaku, Xhafaj (Kuli, 84.). Vezetőedző: Stanislav Levy

Debrecen: Novakovic – Nagy Z., Simac, Mészáros N., Korhut – Rezes (Máté, 90.), Bódi, Varga J., Szakály P., Kulcsár (Ramos, 71.) – Coulibaly. Vezetőedző: Kondás Elemér

Gólszerző: Plaku (65.)

Sárga lap: Radas (58.), Plaku (67.), Orelesi (68.), Vucaj (73.), Muzaka (87.), illetve Bódi (5.), Coulibaly (30.), Varga (87.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik