Foci

Lesznek NB1-es meccsek Egerben

Úgy tűnt, hogy az NB1-be frissen feljutó Egri FC szurkolói nem láthatják majd Egerben játszani kedvenc csapatukat, legalábbis az élvonalbeli meccseken. A klub tulajdonosa, Jámbor János mélységesen felháborodott az MLSZ döntésén, miszerint a csapatnak Debrecenben kell lejátszania az összes hazai találkozóját. Az NB1 sorsolásában is megfigyelhetjük ezt az információt.

Az egriek azonban nem adták fel, és figyelembe véve az MLSZ döntését, megkezdték stadionjuk felújítását. Az MLSZ munkatársai kedden ellátogattak a Szentmarjay Tibor Városi Stadionba, és bár még mindig találtak hiányosságokat, úgy tűnik, azokat könnyedén pótolni tudja majd az Egri FC a meghatározott július 20-i időpontig.

A Heves megyei város stadionja az ÁNTSZ-től, a katasztrófavédelemtől és valószínűleg végül az MLSZ-től is megkapja majd az engedélyt első osztályú labdarúgó-mérkőzések rendezésére.

Kocsis Zoltán ügyvezető örül a pozitív döntésnek, és kiemelte, hogy az MLSZ végig segítőkész volt. Július 25-én következhet egy újabb egyeztetés, ezután dől el végleg a stadion és a klub sorsa.

Az egri csapatnak továbbá október 15-ig meg kell oldania, hogy villanyvilágítás legyen a stadionban, ugyanis az MLSZ-től eddig kaptak határidőt a legnagyobb hiányosság pótlására. Az egriek azonban bizakodhatnak, és remélhetőleg láthatnak majd NB1-es meccseket az Egri FC hazai szimpatizánsai is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik