Foci

Olasz éljátékosok az ügyészség előtt

bonucci (bonucci, )
bonucci (bonucci, )

Három olasz focistát is kihallgatott az olasz bundabotrányt vizsgáló ügyészség, Bonucci, Criscito és Ranocchia élt át kellemetlen perceket.

“Minden rendben volt” – ez volt a lényege Andrea Ranocchia mondanivalójának, az Inter védőjét az ügyészség munkatársai a 2009/2010-es, Bariban végigjátszott szezonjáról kérdezték.

Utána következett a Zenit légiósa, Domenico Criscito, akit a rendőrök még az Eb előtt látogattak meg az olasz válogatott szállásán, a Genoában is megfordult, az akkori időszak miatt gyanúba keveredett játékost emiatt ki is tették a végül a kontinenstorna fináléjáig jutott csapatból.

Criscitónak a 2011-es Lazio-Genoa, 4-2-es római sikerrel záruló meccsel kapcsolatban tettek fel kérdéseket. “Criscito tisztázta magát, reméljük, számunkra gyorsan és pozitív eredménnyel zárul a vizsgálat” – mondta a focista jogi képviselője.

A Juventus védőjét, Leonardo Bonuccit Ranocchiához hasonlóan a Bariban eltöltött időszakról faggatták, különös tekintettel a 2010. májusi, Udinese-Bari (3-3) mérkőzésre. Bonucci nem óhajtott nyilatkozni a kihallgatáson történtekről.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik